LOADING
Starten op een goede basis

E-mail, Agenda en document in de cloud

Met onze ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat zonder een goede basis een cloud oplossing nooit goed gaat werken.

Het liefste wilt u dat uw oplossing voor u werkt. Daarom bouwen we uw cloud vanuit een stevige en solide basis. Uw basis bestaat uit de standaard ICT kantoor functies, zoals e-mail, agenda en documenten beheer.

Cloud door Microsoft

Office 365 is de meest bekende cloud basis. Office 365 maakt gebruik van alle bekende microsoft office applicaties. U kunt gewoon werken met word, excel en powerpoint. Voor de e-mail blijft u gebruik maken van outlook en helemaal online.

Cloud door Google

Google Apps for Work is ontwikkeld voor bedrijven die gericht zijn op samenwerken. Met alle vertrouwde applicaties van Google zoals gmail, drive en docs. Google zoekt naar mogelijkheden om u beter te laten samenwerken zoals real-time samen documenten bewerken.

Windows Azure - Private cloud

Windows Azure wordt als basis gebruikt wanneer u meer nodig heeft van uw cloud omgeving. Met Azure bouwen wij uw private cloud. Met bijvoorbeeld garanties dat data in Nederland blijft of juist wereldwijd supersnel beschikbaar.

Starten op een goede basis

Weet u wat de cloud is?

De cloud is eenvoudig uit te leggen. Maar minder makkelijk te begrijpen. De cloud is een verzameling van applicaties die samen ervoor zorgen dat u efficienter en effectiever kunt werken.

Wat u wilt bereiken met de overgang naar de cloud is geheel aan u. Het kan zijn dat u graag uw medewerkers beter wilt laten samenwerken. Maar dit zal zeker niet de enige reden zijn. U kunt kosten besparen maar altijd wilt u een totaal oplossing. Wij zoeken die graag voor u.

We helpen u graag bij de keuze van de cloud. U heeft specifieke wensen die goed moeten worden ingericht, wij weten welke cloud uw bedrijf het beste helpt.