LOADING
Overal uw bestanden beschikbaar

Opslag van bestanden in de Cloud

Het aller grootste voordeel van werken in de cloud is dat je overal ter wereld kunt werken. Er is enkel een werkende internet verbinding nodig en je bent klaar om te werken. Om dit mogelijk te maken moet je gebruik maken van data opslag in de cloud. Dit noemen ze ook wel cloud storage. Alle bedrijfsdata worden dan opgeslagen op het internet. Gebruikers kunnen deze gegevens dan synchroniseren met hun computer zodat ze ook offline kunnen werken.

Google drive

Google Drive is de cloud storage service van Google. Standaard beschikbaar voor ieder Google Account. In Google Apps for Work is Google drive beschikbaar vanaf 30GB per gebruiker. Er is uitgebreid versiebeheer in de online applicatie.

Microsoft One Drive

OneDrive is de cloud storage applicatie van Office 365 en microsoft. OneDrive is beschikbaar voor zowel persoonlijke accounts als zakelijke accounts. Microsoft integreert onedrive gemakkelijk in windows pc of laptops en offline office pakketten.

Zoho Workdrive

Zoho’s workdrive is de oplossing voor het veilig delen en opslaan van bestanden van Zoho. Met de workdrive maakt u eenvoudig teammappen waar u uitgebreide rechtensystemen in kunt toevoegen.

Synchronisatie van betanden

Synchronisatie gaat vrijwel altijd automatisch. Dit betekent dat bestanden en mappen worden aangemaakt via de normale mappenstructuur op pc of mac. Zo lijkt het of de gebruiker alleen gebruik maakt van de mappenstructuur op de pc. In werkelijkheid worden bestanden direct gesynchroniseerd naar een online opslag. Hiervandaan worden bestanden verder gesynchroniseerd naar de andere medewerkers. Voordelen van deze manier van werken is dat er niets veranderd voor de medewerker, maar dat versiebeheer alleen maar makkelijker wordt.

We helpen u graag bij de keuze van de cloud. U heeft specifieke wensen die goed moeten worden ingericht, wij weten welke cloud uw bedrijf het beste helpt.