Dropbox cloud storage

Dropbox is misschien wel de bekendste onafhankelijke cloud storage oplossing. Dropbox is onafhankelijk van grote cloud basis systemen. Het is met Dropbox dan ook gemakkelijk om te wisselen tussen aanbieders. Met Dropbox blijft uw cloud flexibel en ook met Dropbox hebt u al het goede van cloud storage.

Dropbox voor teams en bedrijven

Dropbox voor bedrijven zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw bestanden kunt delen, bewerken en gebruiken waar u ook bent en wat u ook wilt doen. Met Dropbox voor bedrijven hebt u snel toegang tot alle functionaliteit die u nodig heeft als organisatie. Dropbox is ooit begonnen als online opslag tool en is uitgegroeid tot misschien wel de meest gebruikte opslag tool in de wereld. Maar miste nog de functionaliteit die voor bedrijven nodig was. Die functionaliteit is geweldig uitgevoerd en toegevoegd als dienst, het is zelfs mogelijk om snel verschillende teams te definieren. Hierdoor wordt samenwerken nog gemakkelijker.

Dropbox overal beschikbaar

Dropbox heeft een desktop applicatie waarmee uw bestanden overal beschikbaar zijn. Er wordt op allerlei manieren gesynchroniseerd zodat u altijd gebruik kunt maken van de laatste versie van uw bestanden. Door het open karakter van het bedrijf hebben android en IOS telefoons en tablets uitstekende mogelijkheden tot synchroniseren. Zo kunt u bijvoorbeeld dropbox binnen IOS gebruiken als standaard opslag mogelijkheid.

 

Copyright ©2018, All rights reserved, Everything About Computers

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.