LOADING

Google Apps for work is de cloud oplossing van Google. Google is bij de meeste mensen bekend van de zoekmachine. Maar heel veel mensen zijn in de privé omgeving ook bekend met de uitgebreide (meestal gratis) diensten van Google. Dat maakt de oplossingen van Google gemakkelijk en vertrouwd bij uw medewerkers.

Google Apps for work is echter niet zomaar een verzameling van de diensten die zij ook aan consumenten aanbieden. Wel maken ze gebruik van de ervaringen van consumenten om de producten beter te maken. Voor veel van de applicaties zoals Gmail, Google Drive en Google Hangouts is eerst een uitgebreide test geweest onder consumenten voordat het wordt aangeboden aan de zakelijke klanten. Op deze manier garandeerd Google de kwaliteit van hun diensten. Voor de zakelijke dienstverlening worden echter wel een aantal opties uitgebreider gemaakt. Zoals het delen van documenten, het aanbieden van mobiel device management een heel uitgebreide beheer omgeving, waarin zelfs apps kunnen worden geblokkeerd of automatisch aangeboden.

Google Apps for work is de beste oplossing wanneer u een betere samenwerking tussen uw personeel wilt bereiken. Deze samenwerking komt tot stand binnen de applicaties en buiten de applicaties. Binnen de applicaties worden uitgebreide mogelijkheden tot samenwerking geboden. Door bijvoorbeeld de mogelijkheid in Google Docs om met meerdere mensen tegelijk in hetzelfde document te werken. U ziet altijd waar iemand bezig is. Met de geïntegreerde chat functie kan ook direct over het document worden gesproken.

Buiten de Google Apps omgeving is er ook een mogelijkheid om snel samen te werken. Met de automatische Google+ mogelijkheden is het voor medewerkers erg gemakkelijk in te loggen bij hun applicaties die niet door Google zijn ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld projectplannen met Asana. Deze applicatie laat je inloggen met Google+. Je wordt dan automatisch toegevoegd in het bedrijfsnetwerk van de applicatie waardoor er geen andere accounts ronddolen op het internet. Op die manier probeert Google nog gemakkelijker hun klanten te laten samenwerken.

Samenwerken is belangrijk maar het bedrijf goed organiseren is daarbij ook belangrijk. Google Apps is uitermate geschikt voor een Bring your own device policy. Maar ook binnen bestaande ict omgevingen is Google Apps een goede aanvulling. Everything About Computers is uw partner als het om organisatie gaat. Wij helpen u met de integratie van de juiste applicaties en bedenken samen met u de beste cloud oplossing.

Een cloud oplossing met G-suite is helemaal ingestoken op samen werken, van samen werken in documenten tot het delen van agenda’s.

G-suite applicaties