LOADING

Office 365 is de cloud omgeving van microsoft. Het voordeel van deze cloud omgeving is dat u gebruik blijft maken van al uw vertrouwde en handige producten.

Outlook blijft de meest gebruikte e-mail client. Met office 365, wordt uw outlook helemaal naar de cloud gehaald. U heeft geen dure exchange servers meer nodig, maar behoudt alle voordelen van een exchange server. Met uw outlook client op internet hoeft u geen software meer te installeren. Alles is online beschikbaar.

Ook de bekende office producten Word, Excel en powerpoint zijn online beschikbaar wanneer u office 365 gaat gebruiken. U hoeft dus niet een andere manier van werken aan te nemen. Door office 365 hebt u wel de lusten van het werken in de cloud, maar de lasten van overstappen naar de cloud.

Er is nog meer met de premium abonnement op office 365 maakt u altijd gebruik van de nieuwste desktop versies van Office voor word, excel en powerpoint. Maar ook outlook is gewoon als download beschikbaar.

Documenten beheren en delen wordt met onedrive een fluitje van een cent. Al uw data wordt opgeslagen in de cloud van microsoft. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u aan verkeerde versies werkt. Met de handige deel opties kunt u elk document altijd bekijken in de meest recente versie.

Maar ook voor een meer professionele gebruiker voor documenten management is alles mogelijk. Want sharepoint is inbegrepen. U kunt dus gemakkelijk uw eigen intranet opzetten. Of u kunt dit natuurlijk door ons laten doen, dat is wel zo handig.

Een cloud oplossing met Office 365 betekent gebruik blijven maken van bekende applicaties als Outlook, Word en Excel.

O365 applicaties