LOADING
Overal en altijd online zijn

Internet verbindingen

Omdat wij niet alleen verstand hebben van netwerkbeheer maar ook van telefonie kunnen wij zorgen dat u altijd en overal online bent. Via een glasvezel of ADSL verbinding op kantoor en een 4G verbinding wanneer u onderweg bent.

Met Everything About Computers bent u altijd online. Uw mail is altijd tot uw beschikking, u kunt altijd uw agenda raadplegen en altijd en overal uw onderneming aansturen. Wij bieden internet verbindingen waar u echt iets aan heeft. Altijd en overal ook wanneer u in een buitengebied bent via bijvoorbeeld sateliet.

ADSL internet

Al een verouderde techniek maar nog steeds een van de meest gebruikte vormen van internet is ADSL. Internet via het stabiele kopernetwerk is altijd beschikbaar. Storingen in uw internet verbinding zijn nauwelijks aan de orde omdat dit netwerk al helemaal is uitontwikkeld.

Kabel internet

De kabel is net als het kopernetwerk in heel Nederland beschikbaar. Over de kabel is het mogelijk sneller internet te krijgen dan via ADSL. Daarom wordt vaak gekozen voor deze optie. Kabel internet wordt niet vaak gebruikt als zakelijke internet verbinding maar dit is jammer omdat de prestaties vele malen beter zijn dan ADSL.

Glasvezel internet

De nieuwste en snelste manier van internet is glasvezel internet. Met een abonnement kunt wel tot 1GB/ps halen. Dat is 128 keer zo snel als het huidige ADSL internet. Maar ook 10 keer zo snel als het snelste kabel internet. Glasvezel wordt nu uitgerold in heel Nederland en dus ook voor u beschikbaar.

Mobiel internet

Als u vaak op reis hebt u een mobiele internet verbinding nodig. Mobiel internet is er niet alleen voor uw telefoon of tablet maar ook uw laptop kan worden voorzien van mobiel internet. Op die manier kunt altijd en overal internetten zonder afhankelijk te zijn van wifi netwerken.

Snel, betrouwbaar en veilig

Internet verbindingen van EAC

Wij zoeken altijd naar de beste manier van het verbinden met het internet. Dat kan zijn via glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Maar het kan ook gewoon via kabel of ADSL bij u kunnen worden aangelegd.

Naast de verbinding is het ook belangrijk om te kijken wat de kosten zullen zijn voor een internet verbinding. Snelheid is fijn maar het moet wel opwegen tegen de kosten. Wij hebben toegang tot veel leveranciers en hebben dus ook de beste prijs voor u.

We helpen u graag bij de keuze voor een internet verbinding.