LOADING

Glasvezel internet

Glasvezel is de nieuwste en snelste techniek van het internet. Met glasvezel gaat uw data met de snelheid van het licht de wereld rond. Dit is vele malen sneller dan de radiosignalen die gebruikt worden over de kabel of de elektrische signalen in de koperkabels. Met glasvezel internet kunt u snelheden bereiken tot 1gb/s.

Snelheid van glasvezel internet

Glasvezel internet behaalt snelheden tot 1gb/s. In de toekomst is dit netwerk geschikt te maken voor nog hogere snelheden. Waar dat zal eindigen kan nu nog niet gezegd worden. U betaald natuurlijk wel voor extra snelheid maar de mogelijkheden zijn eindeloos. De meest gebruikte internet snelheid op glasvezel is 100mb/s.

De snelheid van glasvezel internet wordt niet meer uitgedrukt in upload snelheid en download snelheid. Dit komt omdat deze snelheid gelijk is. Er is op het glasvezel netwerk genoeg ruimte om de uploadsnelheid gelijk te stellen aan de download snelheid. Glasvezel is het enige netwerk dat dit kan.

Betrouwbaarheid van glasvezel internet

Glasvezel is de nieuwste techniek maar wordt al jaren gebruikt voor het transport van internet. Glasvezel internet wordt gebruikt nadat de bekende ADSL en Kabel internet verbindingen worden gebundeld door uw huidige leverancier. Dat betekend dat als u bijvoorbeeld naar everythingabout.nl surft dan zult u een verbinding tot stand brengen zoals hieronder schematisch weergegeven.

Glasvezel internet is dus een bewezen techniek en wordt al jaren toegepast in uw huidige internet omgeving.

Beschikbaarheid van glasvezel internet

De beschikbaarheid laat nog te wensen over. Op dit moment wordt heel Nederland aangesloten op het glasvezel netwerk. De infrastructuur wordt nu dus aangelegd. Om de beschikbaarheid op uw adres te cotnroleren kunt u contact met ons opnemen via glasvezel@everythingabout.nl. Vermeld hierbij uw volledige adres wij zullen de beschikbaarheid dan onderzoeken.

Glasvezel internet wordt op dit moment uitgerold in Nederland. We kunnen voor u snel nakijken of dit ook bij u leverbaar is.