LOADING

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer is in een cloud omgeving het belangrijkste wat er is. Als de cloud niet meer te benaderen kan u niet meer werken. Uw hele bedrijf valt dan stil en dat is iets wat we niet willen hebben. Daarom moet de internet verbinding altijd aan staan de moet het netwerk al dat verkeer in goede banen leiden.

Uw netwerk is in toenemende mate belangrijk voor uw organisatie. Doordat het netwerk steeds belangrijker wordt is het belangrijk deze te beveiligen en goed te onderhouden. Het is belangrijk dat dit op professionele manier gebeurd. Helemaal wanneer uw medewerkers samen met klanten en bezoekers gebruik maken van dit netwerk.

Een goed beveiligd netwerk.

Wij zorgen er net als bij het systeembeheer voor dat uw netwerk helemaal wordt opgebouwd vanuit de basis. Op die manier hebt u altijd een veilig en bruikbaar netwerk. Niets is zo vervelend als een beveiligingslek in uw netwerk. Wanneer het netwerk niet goed is beveiligd bent u vatbaar voor hackers en criminelen die snel uw hele ICT systeem kunnen infiltreren.

Everything About Computers bouwt alleen vanuit een goede basis. Met een sterke poort in de vorm van een firewall om aanvallen van buiten af te kunnen slaan. Maar ook binnen het netwerk zoveel mogelijk scheiden. Bijvoorbeeld door bezoekers te scheiden van uw medewerkers. Op die manier wordt uw netwerk niet bedreigd wanneer een bezoeker een besmette pc aansluit.

Regelmatig onderhoud van uw netwerk

Wij onderhouden proactief uw netwerk. Dat doen wij om te zorgen dat uw beveiliging op het hoogste niveau behoud. Nog belangrijker bij het onderhoud van uw netwerk is behoud van snelheid. Met steeds meer video en audio streaming diensten loopt het netwerk snel vast. Snelheid is daarom belangrijk, wij onderhoud uw netwerk om deze snelheid goed te houden zodat uw werkzaamheden er niet onder leiden.

Netwerkbeheer is beschikbaar in heel Nederland.