LOADING

Systeembeheer

In 1996 is Everything About Computers opgericht om systeembeheer betaalbaar te maken voor het MKB. Ondertussen is er veel veranderd op het gebied van ICT. We zitten midden in de transitie naar de cloud. Internet is veel belangrijker geworden. Daar hebben we ons op aangepast en is systeembeheer een kleiner onderdeel geworden van ons takenpakket.

Maar zolang er ICT aanwezig is op uw kantoor is er systeembeheer nodig. Zonder systeembeheer is de stabiliteit van uw organisatie in het geding. Zonder pc’s, laptops of smartphones kan uw bedrijf niet functioneren. Deze apparaten moeten op een goede manier worden onderhouden en up-to-date zijn. Systeembeheer blijft ondanks betere ondersteuning van uw software leveranciers een zaak van professionals.

Professioneel systeembeheer

Omdat ICT een vitaal onderdeel van uw bedrijf is geworden, is het nog belangrijker dat alles blijft functioneren en dat uw personeel weet hoe om te gaan met de pc’s, laptops en smartphones. De apparaten worden ingewikkelder en gevoeliger voor¬†digitale criminaliteit. Door de enorme verscheidenheid aan apps, apparaten en functies is het gemakkelijk het overzicht te verliezen.

Wij zorgen ervoor dat uw ICT omgeving wordt gebouwd op de juist basis. Op die manier wordt de beveiliging vanaf het begin goed aangepakt. Als de basis goed is dan kunnen alle verschillende ICT onderdelen worden toegevoegd zonder dat ze een gevaar vormen voor uw organisatie.

Systeembeheer is beschikbaar in heel Nederland.