LOADING
Overal en altijd bereikbaar zijn

Telefonie

Wij hebben altijd een oplossing voor uw verbinding. Dit kan gaan om vaste telefonie, mobiele telefonie, internet, televisie. Uw totale telecom kan bij ons worden ondergebracht.

Omdat wij contracten kunnen aanbieden van alle grote merken zijn wij erg flexibel. Daarom krijgt u altijd de voordeligste en beste oplossing voor uw onderneming. Wij kunnen zelfs zorgen dat alles naadloos met elkaar samenwerkt waardoor u bijvoorbeeld uw vaste telefoon kunt doorzetten naar uw mobiel. Of via uw mobiele telefoon uitbelt met uw zakelijke nummer.

VOIP telefonie

VoIP is de nieuwe manier van telefonie voor uw bedrijf. Met VoIP is het voor elk bedrijf mogelijk een uitgebreid en ingewikkeld telefoon systeem op te zetten. VoIP zorgt voor naadloze integratie van vaste telefoons en mobiele telefoons. Met VoIP belt u via een internet verbinding. De mogelijkheden zijn daarmee eindeloos.

Mobiele telefonie

Met mobiele telefoons blijft u voortaan overal beschikbaar. De locatie van uw werkplek is niet meer belangrijk. Uw telefoon zorgt ervoor dat u overal bereikbaar bent. Zowel telefonisch als via internet. Mobiele telefonie is zo belangrijk geworden dat dit naadloos moet aansluiten op uw bedrijf.

Analoge telefonie

Analoge telefonie lijkt oud maar is nog steeds in veel kantoren aanwezig. Vaste telefonie is een verzameling voor het bellen over een analoge lijn en het aansluiten van een fax over dezelfde lijn. VoIP begint wel in rap tempo de analoge telefoon te vervangen maar er zijn nog organisaties die vertrouwen op de analoge telefoon.

De voordelen van EAC

Alles op 1 factuur

Omdat wij alle verbindingen kunnen leveren krijgt u alles gemakkelijk op
1 factuur. Uw mobiele en vaste telefonie, uw internet en uw televisie. Zo hoeft u niet allemaal elke maand vele facturen te verwerken.

Alle service op 1 plek

Nooit meer bellen met grote logge organisaties om storingen op te lossen. Wij doen dit voor u. Heeft u een probleem met uw mobiele telefoon dan zorgen wij ervoor dat dit wordt opgelost. Problemen met uw internet, wij zorgen dat u snel weer online bent. Wij kennen de wegen bij grote organisaties en kunnen uw probleem direct doorgeven en oplossen.

Snel, betrouwbaar en veilig

Telefoon verbindingen van EAC

Telefonie is onderhavig aan veel verschillende factoren. Wilt u bijvoorbeeld mobiel bereikbaar zijn op uw vaste nummer, of wilt u een uitgebreidt wachtmenu inzetten om u klanten beter te helpen.

Wij zoeken de beste manier naar het inzetten van telefonie om uw klanten te woord te kunnen staan. Zo bent u altijd bereikbaar en mist u niets.

We helpen u graag bij de keuze voor uw telefonische bereikbaarheid.