LOADING

Mobiele telefonie

De mobiele telefoon is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wanneer u door een winkelstraat loopt ziet u overal om u heen mensen die met elkaar bellen. Er wordt verwacht dat iedereen altijd bereikbaar is. Uw organisatie moet daarom ook landelijk een dekkend telefoon netwerk hebben.

Dat kan gemakkelijk met de mobiele providers. U wilt wel de kosten laag houden. Everything About Computers begrijpt dat. Daarom houden wij precies voor u bij welke abonnementen worden aangeboden door de belangrijkste providers. Wij kunnen dan voor u de beste oplossing kiezen en alles op 1 factuur onderbrengen.

EAC helpt u met de keuze voor mobiel bellen

Er zijn veel aanbieders voor mobiele telefonie. Wij weten welke jungle er op u wacht wanneer u op zoek gaat naar mobiele abonnementen voor uw bedrijf. Daarom helpen wij u graag. Op basis van de behoefte van uw medewerkers selecteren wij de beste combinatie van mobiele abonnementen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u te veel verbruikt.

Wij factureren aan u, zodat u 1 simpele factuur krijgt van alle mobiele abonnementen in uw organisatie. Dat maakt het mogelijk om van verschillende providers gebruik te maken zonder dat u daarvoor meer administratie hoeft uit te voeren.

Mobiele telefonie naadloos integreren in uw bedrijf

Wij kunnen uw mobiele telefonie integreren in uw organisatie. Dit doen wij door mobiele abonnementen en vaste telefonie aan elkaar te koppelen. Door deze koppeling gaan mobiele telefoons werken als onderdeel van uw bedrijfstelefonie. Dit zorgt voor een aantal voordelen:

  • Doorschakeling van klanten op kantoor of onderweg
  • Bezet meldingen bij de receptionisten als er gebeld wordt met de mobiele telefoon
  • Uitbellen met het zakelijke vaste nummer om verwarring te voorkomen
  • Conference call via de zakelijke telefoon.

Met deze integratie is een mobiele telefoon volwaardig onderdeel van uw VOIP netwerk. Een mobiele telefoon kan ook geheel ingesteld worden om de vaste telefoon te vervangen. Het is dan zelfs mogelijk de vaste telefoon uit uw organisatie weg te halen en te bellen via telefoon en laptop.

Bellen met alle providers

Om u het beste aanbod te kunnen doen hebben wij de mogelijkheid contracten af te sluiten met de belangrijkste providers in Nederland. Everything About Computers kan KPN, Vodafone en T-Mobile abonnementen aanbieden. Zo kunnen we ook de beste dekking voor uw bedrijf garanderen en mee gaan met de nieuwste technieken.

Mobiel telefonie is beschikbaar in Nederland en Europa voor dezelfde kosten.