LOADING

VOIP telefonie

VOIP is de nieuwe manier van telefoneren. U zult waarschijnlijk thuis al gebruik maken van VOIP zonder dat u dit weet. Ziggo maakt al jaren gebruik van VOIP. De telefonie aansluitingen voor privé worden al jaren bij Ziggo via het internet tot stand gebracht. Ook zakelijk wordt tegenwoordig veelvuldig gebruik gemaakt van VOIP.

Telefoneren via VOIP is niet meer dan bellen over het internet. Met de oude manier van telefonie werd een gesprek tot stand gebracht via de analoge kopere kabel van de KPN. Door telefonie over internet aan te bieden is enkel een internet verbinding nodig. Of deze internet verbinding nu via, kabelADSL of sateliet word opgezet. U kunt altijd en overal een gesprek opzetten.

Is VOIP beter?

VOIP is de nieuwe manier van telefoneren. Dit betekent niet dat het beter is maar het is ook niet slechter. VOIP heeft ten opzicht van de oude koper verbinding een aantal grote voordelen:

 1. Provider onafhankelijk bellen.
 2. Bellen zodra er een internet verbinding is.
 3. Goedkoper te beheren.
 4. Eenvoudige uitgebreide configuratie.

Er is geen kwaliteitsverlies op VOIP telefonie verbindingen. Er is een kleine internet snelheid nodig om een telefoon verbinding op te zetten. U hoeft dan ook geen duurdere internet verbinding af te nemen wanneer u ook VOIP over de internet verbinding wilt. Wanneer een internet verbinding overbelast raakt is er wel kans dat uw verbinding wegvalt. Wij weten hoe dit probleem kan worden voorkomen en hoe uw telefoon gesprekken niet zullen wegvallen als uw verbinding overbelast raakt.

Goedkoper beheren door eenvoudige configuratie

Onze meest gebruikte VOIP oplossing heeft een configuratie in de cloud. Dat houdt in dat de configuratie niet meer in dure telefoon centrales wordt opgeslagen, maar gewoon bereikbaar via uw webbrowser. Door deze oplossing hoeft u geen dure telefoon centrale aan te schaffen en worden uw mogelijkheden nog uitgebreider.

De VOIP telefoon centrale

De VOIP telefoon centrale is volledig schaalbaar. Dat betekent dat voor 1 enkel telefoon de centrale beschikbaar is, maar ook wanneer u honderden telefoon aansluitingen heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos en zelf in te stellen. We hebben zelfs een programmeur die voor u maatwerk kan leveren. Al onze VOIP klanten kunnen gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van de VOIP telefoon centrale. Hieronder enkel van de meest gebruikte functionaliteiten:

 • Groepen
 • Nachtschakeling
 • Doorschakelen
 • Afwezigheidsmeldingen
 • Receptionist telefonie
 • Bezet meldingen
 • Nummer routering
 • Voicemail en Voicemail to e-mail.
 • Keuze menu’s

Dit zijn enkel de meest gebruikte mogelijkheden. Voor onze telefooncentrale  is niets te gek. Wij kunnen uw huidige configuratie volledig overnemen of zelfs verbeteren.

VOIP telefonie is overal beschikbaar zolang u een internet verbinding heeft.