Glasvezel internet via Midden Brabant Glas

Everything About Computers is de partner van Midden Brabant Glas voor de levering van glasvezel internet in de buiten gebieden van Midden Brabant, als ook de industrietereinen. Wij zijn hier erg trots op en helpen u graag aan snel en betrouwbaar internet.

Cloud oplossing

Het snelste internet in het buitengebied

Glasvezel is de snelste manier van internet in het buitengebied. Met glasvezel internet geniet u van hoge download snelheden voor het bekijken van video en foto's op internet. Glasvezel heeft daarnaast het voordeel een hoge upload snelheid te hebben o.a. nodig voor werken in de Cloud en camera bewaking. Dit wordt in de wereld van facebook, twitter en andere sociale media steeds belangrijker.

U kunt verschillende snelheden internet bij ons afnemen. U kunt kiezen voor 10Mbps tot 1000 Mbps. Dat is de download en de upload snelheid.

Overstappen met de unieke EAC Service

Neemt u bij ons internet af dan zorgen wij er altijd voor dat u hier in uw bedrijfsvoering niets van merkt. Wij nemen het hele project management over van de overstap van uw huidige internet provider tot aan uw nieuwe internet verbinding. Hiermee bedoelen we:

 • Geen onderbreking in uw telefonie

  U kunt blijven bellen zowel voor als na de overstap op uw huidige of nieuwe telefonie verbinding.

 • Geen onverwachte kosten

  Wij stellen u niet voor onverwachte kosten vooraf is helemaal duidelijk wat u moet betalen

 • Volledige aanpassing van uw netwerk configuratie

  Uw bestaande netwerk gaan wij volledige samenvoegen met de nieuwe verbinding, inclusief alle functionaliteiten die u nu ook gewend bent.

 • Standby tijdens de overstap

  Wij weten op welke dag uw internet wordt overgezet van de ene provider naar Midden Brabant glas. Wij vind het belangrijk dat dit zo geruisloos mogelijk voor u gaat. Daarom zijn wij op dat moment bij u, om de verbinding actief te maken.

Cloud oplossing

Wij kennen de knelpunten en de oplossingen

Al jaren zorgen wij voor een geruisloze overstap van de ene naar de andere provider. We hebben hier zoveel ervaring mee opgedaan dat de meeste klanten niet eens merken dat ze zijn overgezet.

Telefonie

In de huidige netwerk omgevingen wordt vaak ook ruimte gemaakt voor uw telefonie. Wij leveren alle vormen van telefonie, van analoog tot VOip, daardoor weten wij hoe we op een goede manier uw telefonie moeten overzetten wanneer u overstapt naar Midden Brabant glasvezel internet. Wij weten waar de knelpunten kunnen ontstaan en kunnen dit direct oplossen als er zich een probleem voortdoet.

Behoud van infrastructuur

Bij een overstap van internet provider komt het wel eens voor dat er nieuwe stopcontacten nodig zijn, nieuwe firewalls of nieuwe routers. Wij proberen altijd uw huidige infrastructuur in tact te houden. Zo houden we de kosten laag en krijgt u het snelle internet dat u nodig heeft om verder te groeien.

Eigen planning en controle

Wij kennen alle internet providers in Nederland, we weten ook de datum waarop uw internet verbinding zal worden overgezet. Door onze contacten kunnen we deze datum ook in overleg met de providers bepalen. Door deze mogelijkheid houden wij de controle over de overgang. Voor u nog belangrijker, door een duidelijke planning weet u wat u kunt verwachten tijdens een overstap.

Wij stoppen niet bij uw internet verbinding

Overstappen van internet provider is vaak noodzaak. Het wagen van een overstap is altijd spannend, wij zorgen daarom dat u hier niets van merkt. Ook stoppen wij niet bij het overzetten van uw internet verbinding. Als systeem en netwerkbeheerder kunnen wij u helpen bij alle randzaken om u op de snelste en veiligste manier aan het internet te verbinden.

Elektra aansluiting

Elektra aansluitingen

Wij kunnen voor u elektra aansluiten in uw gebouw. Soms is het nodig om alles een keer goed na te lopen en te bekijken of het praktischer kan worden aangesloten. Met vele verlengkabels en verdeeldozen ziet uw kantoor er al snel rommelig uit. Wij kunnen voor u het hele elektra systeem uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat alles netjes wordt afgewerkt en nieuwe stroompunten worden toegevoegd en overbodige stroompunten worden verwijderd.

Televisie aansluiting

Televisie aansluitingen

U kunt bij ons ook via Midden Brabant Glasvezel een televisie abonnement afsluiten. Veel van onze klanten hebben ook op het kantoor een televisie aansluiting voor veel verschillende doeleinde. Mogelijk is dit ook voor u interessant. Met onze jarenlange ervaring in coax en netwerk televisie aansluitingen kunnen wij in elke ruimte in uw kantoor een televisie aansluiting aanleggen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in Wi-Fi, Fiber en coax analyse nmet professionele meet apparatuur

Copyright ©2018, All rights reserved, Everything About Computers

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.